Gasztro programjaink

Gasztro programjaink

  • Koktélparti
  • Pezsgősztori
  • Pálinka és Tokaji borkostoló
  • GRAND TOKAJ BORKOSTOLÓ
  • Petit Tour - Magyar válogatás
  • Grand Tour - Nemzetközi válogatás
  • Somellier bemutató
  • Koktélparti
  • Pezsgősztori
  • Pálinka és Tokaji borkostoló
  • GRAND TOKAJ BORKOSTOLÓ
  • Petit Tour - Magyar válogatás
  • Grand Tour - Nemzetközi válogatás
  • Somellier bemutató
 

Koktélparti

Vendégeink egy kötetlen játékos koktélbemutatón vesznek részt, ahol megtanulják a koktélkészítés fortélyait. Három koktélcsalád koktéljait készíthetik el vendégeink.

Természetesen az elkészített italok elfogyasztásra is kerülnek, így a parti végére a résztvevők enyhén szalonspiccesek.

Tartalmas szórakozást nyújt hogy egy esetleges csapatépítőn a munkatársak, csapattagok egymásnak kevernek gyengébb vagy erősebb, változatos koktélokat.

Az ár tartalmazza: 3 db koktél / fő

Hozzávetőleg egy órás időtartam. (létszámfüggő)

SHOT

Kellően erős alkoholtartalmú rövid kevert italok, citrusosak, gyümölcsösek és kitűnő indítója a partinak.

Például:

  • Woo-Woo (Vodka, áfonyalé, őszibarack-likőr)
  • Kamikaze (Vodka, lime, Triple-sec)
  • Hurricane (Rum, maracuja, lime, narancs)

MEDIUM COCKTAIL

Közepes alkoholtartalmú klasszikus koktélok. Végre fény derül mi a Margarita, Daiquiri vagy akár a Cosmopolitan.

TRÓPIKUS KEVERT ITALOK

Hallott már a Caipirinha Brazil klasszikusról?....vagy megtanulná a Mojito „Clasico” verzióját?.....most megteheti!....de amit „főzött, egye is meg”!

Image
Image

Pezsgősztori

Vendégeink egy kötetlen játékos koktélbemutatón vesznek részt, ahol megtanulják a koktélkészítés fortélyait. Három koktélcsalád koktéljait készíthetik el vendégeink.

Természetesen az elkészített italok elfogyasztásra is kerülnek, így a parti végére a résztvevők enyhén szalonspiccesek.

Tartalmas szórakozást nyújt hogy egy esetleges csapatépítőn a munkatársak, csapattagok egymásnak kevernek gyengébb vagy erősebb, változatos koktélokat.

Az ár tartalmazza: 3 db koktél / fő

Hozzávetőleg egy órás időtartam. (létszámfüggő)

Pálinka és Tokaji borkostoló

A pálinka kóstolás rejtelmeivel ismerkedhetnek meg a vendégek.

A vendégek 4 féle pálinkát kóstolhatnak (1-2cl/fajta/fő), hideg Mangalica és libafinomságok, falatok kíséretében:

  • Almapálinka
  • Kecskesajt, Mangalica-kolozsvári, zöldalmáva
  • Gönci barackpálinka
  • Füstölt libamell, barackaszalvánnyal, magolajjal
  • Fekete cseresznye
  • Szárított Mangalica-sonka, Brie és cseresznye-balzsamkrém
  • Aszútörköly
  • Hegyvidéki keménysajt, birskocsonyával
Image
Image

Grand Tokaj borkostoló

A vendégek a könnyű, divatos száraz Furminttól, a magas beltartalmú Tokaji Aszúig megismerkedhetnek a Tokaji bor múltjával és jelenével, öt féle bor kóstolásán keresztül. Korcsolyaként a borvidék sajtjaiból válogatunk, gyümölcsök és pékárú kíséretében.

Tokaj Cuvée száraz ’14
Kakukkfüves Orda, szőlőmag olajjal
Muscat Blanc félszáraz ’15
Gomolya, muskotályos szőlővel
„Kővágó” Furmint ’14
.Hegyvidéki keménysajt, birskocsonyával
Muskotály késői szüret ’14
Citrusos, mézes glázban forgatott

Vendéglátás kiegészítő ajánlataink - Javasolt a vacsora előtt, welcome idejére minimum 20 főre rendelhető a program időtartama: 1 óra

Petit Tour - Magyar válogatás

Hungária Extra Dry Rosé - Klasszikus eljárás, Pinot Noir alapon
Füstölt kacsamell szeletek, feketeribizlis balysamecettel, friss kecskesajttal
Törley Chardonnay Brut, Tradícionális eljárással készül
Pisztráng filé, Citrusos-tormás joghurttal
Etyek-Budai Pinot Noir „Nyerspezsgő”
Etyeki Mangalica szárított sonka Árpás László etyeki sonkamestertől
Image
Image

Grand Tour - Nemzetközi válogatás

Mionetto Prosecco Valdobbiadene, Olasz tartályos erjesztésű pezsgő
Macaron-Cassis friss kecskesajttal
Perellada Cava Clasico Brut, Spanyol Klasszikus eljárással
Serrano Spanyol érlelt sonka, marinált Gomolyával és fonnyasztott piquillo-paprikával
Laurent Perrier Brut, Francia Methode Campanoise
Jacobs-kagyló, zöld citromos pezsgőmártásban

Somellier bemutató

Vendégeink 4 féle bor és a hozzájuk illő falatokkal, ízelítőkkel ismerhetik meg a leginkább fajtajelleges, tipikus „bor-ízképeket”.

Magyarország termőterületein honos és tipikus fajtákat mutatunk be.

A kóstolás alatt nem csak a borokkal, hanem a borkóstolás alapjaival is megismerkednek a résztvevő vendégek.

A konkrét, falatokkal együtt történő kiajánlást a borok kiválasztását követően tudjuk kiajánlani.

Az ár tartalmazza: 5 –féle bor és falatka, választás szerint, 1 dl/fő + 1 falatka/fő

Hozzávetőleg egy órás időtartam. (létszámfüggő)

Területek és fajták:

Balatoni Rizling
Kakukkfűvel és csomborral marinált Etyeki gomolya
Etyeki Sauvignon Blanc
Füstölt pisztráng
Somlói Juhfark
Sherryecettel pácolt kápia paprika
Tokaji Furmint
Juh és kecsketejes érlelt sajt
Soproni Kékfrankos
Vörösboros Choriz
Szekszárdi Merlot
Vörösboros seprőn tartott juhsajt, szárított karaj szelettel
Egri Cabernet Franc
Magas kakaótartalmú csokoládé
Villányi Cabernet Sauvignon
Roast beef, hegyvidéki sajttal

Tokaji Késői szüretelésű borok vagy Aszú Bleu d’Auvergne, eredeti kéksajt, hársmézzel

Image