Gasztro programjaink

Pezsgősztori

A vendégek egy tartalmas pezsgőkóstoló keretein belül ismerhetik meg a pezsgőkészítési metódusokat (Methode Charmat, Methode Transvasé, illetve Methode Traditionelle).

A pezsgőkészítés rejtelmeibe Pethő Tamás („Chevalier Törley” Pezsgőlovag) kalauzolja el a vendégeinket, aki a TvPaprika gasztronómiai csatornáról már talán ismert, „Pezsgősztori” című műsorában nyújtott alakításáért több szakmai elismerésben is részesült.

A különböző eljárások bemutatása laza, kötetlen, de mégis szakmai és fajtánként egy-egy „nemes nedű” elfogyasztását is magában foglalja.

A kóstolt italokhoz, hozzáillő falatka, kanapé, vagy tapas is dukál, melyek ízvilága kimondottan harmonizál a szóban forgó pezsgőkével, legyen az Magyar (Petit Tour), vagy nemzetközi egyaránt (Grand Tour).

Az ár tartalmazza: 1 dl/fajta/fő + 1 falatka/fő

Hozzávetőleg egy órás időtartam. (létszámfüggő)