Gasztro programjaink

Somellier bemutató

Vendégeink 4 féle bor és a hozzájuk illő falatokkal, ízelítőkkel ismerhetik meg a leginkább fajtajelleges, tipikus „bor-ízképeket”.

Magyarország termőterületein honos és tipikus fajtákat mutatunk be.

A kóstolás alatt nem csak a borokkal, hanem a borkóstolás alapjaival is megismerkednek a résztvevő vendégek.

A konkrét, falatokkal együtt történő kiajánlást a borok kiválasztását követően tudjuk kiajánlani.

Az ár tartalmazza: 5 –féle bor és falatka, választás szerint, 1 dl/fő + 1 falatka/fő

Hozzávetőleg egy órás időtartam. (létszámfüggő)

 

Területek és fajták:

Balatoni Rizling
Kakukkfűvel és csomborral marinált Etyeki gomolya
Etyeki Sauvignon Blanc
Füstölt pisztráng
Somlói Juhfark
Sherryecettel pácolt kápia paprika
Tokaji Furmint
Juh és kecsketejes érlelt sajt
Soproni Kékfrankos
Vörösboros Choriz
Szekszárdi Merlot
Vörösboros seprőn tartott juhsajt, szárított karaj szelettel
Egri Cabernet Franc
Magas kakaótartalmú csokoládé
Villányi Cabernet Sauvignon
Roast beef, hegyvidéki sajttal

 

Tokaji Késői szüretelésű borok vagy Aszú Bleu d’Auvergne, eredeti kéksajt, hársmézzel