Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Esküvő a Dunán

Egyedivé és felejthetetlenné tesszük élete legszebb napját egy olyan helyszínen, ahol csak az Ön szerettei és vendégei vannak. Elvisszük Önöket a régió legszebb esküvői helyszíneire, legyen az Budapest, a Dunakanyar vagy a délebbre fekvő tájak. A felhőtlen és boldog pillanatok mellett gondoskodunk arról is, hogy az esküvőt követő étkezés és szórakozás is emlékezetes legyen! A magyar konyha remekei mellett nemzetközi ételekből álló menüsorokkal, valamint teljesen egyedi igényekre szabott fogásokkal is rendelkezésükre állunk. Az ebéd vagy vacsora után Önöknek már nincs más dolga, mint élvezni a dunai panorámát.

Image
Image

Céges és privát rendezvények a hajón

Évszaktól függetlenül szervezünk Önöknek élvezetes céges vagy privát rendezvényeket, eseményeket. Budapest, Szentendre vagy Visegrád látványosságai páratlan élményt nyújtanak, ezeket pedig a legjobb programokkal kötjük össze az Önök számára, legyen szó bor- vagy pálinkakóstolóról, vagy egyéb gasztronómiai programról.

Hajóink a szükséges technikai eszközöknek és kiállásoknak köszönhetően hangosítással és igény esetén egyedi fénytechnikával rendelkeznek, teljeskörű catering szolgáltatásunk pedig minden étellel és itallal kapcsolatos igényt kielégít.

Forduljon hozzánk bizalommal, mi pedig megszervezzük Önnek bármely alkalomra tervezett privát eseményét, legyen szó születésnapról, névnapról, keresztelőről, legény- vagy leánybúcsúról.

Gasztro rendezvények

Immáron 9 éve szervezünk saját gasztronómiai programokat, sikeresen bővítve ezzel catering szolgáltatásainkat. Egyedi szervezésű eseményeinken mindig szezonális étel- és italkülönlegességekkel várjuk a kikapcsolódni vágyókat. Magyar vagy nemzetközi programjaink páratlan sikert arattak vendégeink körében.
Image
Image

Városnéző sétahajózás

Kényelmes, modern és igényes sétahajóink tökéletes helyszínt nyújtanak egy könnyed dunai ebédhez, esti borozáshoz. A városnéző sétahajózás során megmutatjuk Önöknek Budapest legszebb arcát, mindeközben pedig profi séfeink és bartendereink gondoskodnak arról, hogy a legfinomabb ételek és italok se maradjanak ki.

Catering

Megrendelőink elképzeléseit a legapróbb részletekig megvalósítjuk. Konyhánk mindig friss és kiváló alapanyagokból, korszerű technológiákkal készíti el az Ön által megálmodott ételsort, vagy választhat séfünk által összeállított ajánlatainkból is. Speciális étrenddel, ételallergiával rendelkezők, valamint vegán-vegetáriánus étrendet követők kívánságait is figyelembe vesszük.

Bérelhető hajóink fedélzete kiváló lehetőséget nyújt tavaszi, nyári napokon egy hangulatos grillezéssel egybekötött rendezvényhez. Kiváló referenciákkal biztosítjuk a tökéletes rendezvényhelyszínt svédasztalos hajós vacsorák, vagy felszolgált díszvacsorák, akár finger food partik, grillpartik részére. Hazai és nemzetközi ételkülönlegességek színes skáláját kínáljuk rendezvényhajóinkon, profi csapatunk közreműködésével.

Image